Decavi 2020

Beste Makelaar,

Ter gelegenheid van de uitreiking van de Trofeeën DECAVI 2020 van de Verzekeringen “Niet-Leven”, is I.B.I.S. bijzonder gelukkig en trots aan te kondigen dat we de “Trofee DECAVI 2020 BRAND Mede-Eigendom” gewonnen hebben met ons product “COCOON of IBIS”. Een echte “Alle Risico’s Behalve“ zeer goed gekend door onze trouwe en actieve makelaars en hun syndicus en mede-eigenaars die wij verzekeren over het ganse land.

Enkele pluspunten van het product “COCOON of IBIS” :

Aanwezigheid van twee mede-eigenaars is voldoende, zonder verplichting van een minimum aantal verdiepingen of minimum kapitaal.

Een echte formule “Alle Risico’s Behalve“ met een zeer beperkte lijst van uitsluitingen, uitgebreide waarborgen in waterschade, dekking storm zonder limiet van windsnelheid, dekking onroerende beschadigingen, vandalisme, dekking van indirecte verliezen zonder bijpremie, vergoeding voor de bijkomende kosten van de syndicus en/of de raad van mede-eigendom, specifieke rechtsbijstand voor “COCOON of IBIS”, enz…

Aarzel niet om ons, volledig vrijblijvend, te contacteren voor meer informatie en dit via de website www.ibis-insurance.be, per mail info@ibis-insurance.be of rechtstreeks bij uw Business Manager (zie lijst op de website I.B.I.S.).

Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen en loyaliteit.

Met vriendelijke groeten,

Thierry Van der Straeten

Afgevaardigd Bestuurder