Fine Art

Sinds begin oktober 2018 hebben wij de mogelijkheid om u en uw klanten een nieuwe specifieke waarborg “Fine Art” aan te bieden voor alle zaken die betrekking hebben op kunstwerken, schilderijen van meesters, kostbare boeken, beeldhouwwerken, wandtapijten, uitzonderlijk meubilair, privé collecties, collecties van bedrijven of musea, zilversmeden, etc… Kortom allemaal uitzonderlijke kostbare goederen.

 

Om dit te verwezenlijken hebben we besloten een Partnerschip aan te gaan met de Circels Groep, wereldwijd specialist in verzekeringsdekking voor films, evenementen, paarden, diamanten, politieke Risico’s… en ook voor beeldende kunst.

 

In aanvulling op ons top product Alle Risico’s behalve “First of I.B.I.S.”, bestemd voor woonhuizen met standing (zonder minimum kapitaal voor het gedekte gebouw) of als stand alone polis, dekken we eveneens in een formule “Alle Risico’s behalve” de “Fine Art” van uw klanten , aan een zeer aantrekkelijke en concurrerende premie  in vergelijking met wat de markt op heden biedt.

 

Aarzel dus niet om contact op te nemen met de Technico –  commercieel van uw regio of direct met ons hoofdkwartier in Brussel :

 

Erik Vandervore – Tel : 02/340 30 04 mail : evandervore@ibis-insurance.be

 

Wij wensen u alle succes met deze nieuwe opportuniteit om uw portefeuille verder te ontwikkelen.