Cocoon of IBIS

In het kader van de actualisering van onze producten en na de herpositionering van het product Alle Risico’s Behalve “First of IBIS” in de top van de markt, hebben wij het genoegen aan te kondigen dat dezelfde oefening werd uitgevoerd voor het product “COCOON of IBIS”, een echte Alle Risico’s Behalve verzekering, speciaal ontworpen voor verenigingen van mede-eigenaars.

Grotere duidelijkheid, ruimere waarborgen, een competitief en aantrekkelijk tarief; kortom het ideale product voor uw klanten mede-eigenaars en ongetwijfeld een toonaangevend product in zijn categorie.

In bijlage kan u tevens een commerciële fiche van het product “COCOON of IBIS” terugvinden. De nieuwe algemene voorwaarden zijn beschikbaar op onze website.

Onze doelstelling blijft om u uitstekende producten en waarborgen aan een competitief tarief aan te bieden zodanig dat uw positie als makelaar attractiever en verstevigd wordt bij uw bestaande klanten en bovendien een ondersteuning vormt voor de groei bij nieuwe klanten en prospecten.

Samen zullen we blijven groeien. Uw belangen en die van dit belangrijk distributiekanaal, wat de makelaardij is, zullen wij blijven verdedigen.

Uw technisch commerciële afgevaardigde en interne onderschrijvers bij I.B.I.S. blijven te uwer beschikking voor het uitwerken van een offerte of het vinden van een oplossing voor specifieke behoeften die u op de markt zou tegen komen.